úterý 13. září 2011

Domácí půjčky

Domácí půjčky je nebankovní společnost, která na našem území funguje již od roku 2004. Jedná se tedy o prověřenou a spolehlivou společnost. Nabízí 2 druhy půjček:

DP Express 24

 - půjčka ve výši 4900,- za 431,- měsíčně na 2 roky. Je vhodná pro kohokoliv, kdo vlastní bankovní účet a 2 doklady totožnosti. Není třeba dokládat příjem a není nahlíženo do registrů. Velice oblíbený produkt společnosti Domácí půjčky. Celkové vyřízení žádosti trvá cca 2 týdny. Není účtován poplatek za uzavření, či předčasné splacení. Neplatí se žádné poplatky. 

 DP Express 12

   - půjčka ve výši 4900,- za 620,- měsíčně po dobu 1 roku. Platí veškeré informace jako u předešlé půjčky. 

Náš tip: v sekci "Vyřízení půjčky" vyplňte formuláře a počkejte, než se vám společnosti ozvou s nabídkou půjčky. Vše zdarma. Formulář není závazný, takže se můžete sami rozhodnou, zda nabídku přijmete.

Půjčku Domácí půjčka vřele doporučujeme všem, co potřebují jen malou sumu na pokrytí nečekaných výdajů. Jelikož se jedná o nebankovní společnost, musíte počítat se zvýšenou úrokovou sazbou, než v bance. Jednání je vstřícné a na úrovni. Velký pozor si dávejte při porušení podmínek - nevčasné splacení půjčky - hrozí velké pokuty a sankce.

 

neděle 21. srpna 2011

Půjčka 10000

Další z velice oblíbených částek je půjčka 10000. Využívají ji lidé s náhlými finančními problémy, když rychle potřebují zaplatit nepředvídatelné výdaje, nebo si jen chtějí koupit něco, co jim udělá radost. Půjčka může být využita i k uhrazení studia.
10000 Kč si můžete půjčit přímo od banky, nebankovní společnosti, nebo od soukromého investora. Nyní si porovnáme jednotlivé způsoby a povíme jaké mají klady a zápory.

Náš tip: v sekci "Vyřízení půjčky" vyplňte formuláře a počkejte, než se vám společnosti ozvou s nabídkou půjčky. Vše zdarma. Formulář není závazný, takže se můžete sami rozhodnou, zda nabídku přijmete.

Bankovní půjčka 10000 Kč
Mezi největší výhody patří nízké úroky, profesionální přístup a přehledné smlouvy. O půjčku můžete zažádat ve formě úvěru, kontokorentu, nebo kreditní karty. Nevýhodami jsou zdlouhavá prověřování bonity klienta. Většinou si u dané banky musíte zařídit účet. Je nahlíženo do registrů a na příjem. V případě, že budete schváleni, jste vlastně za vodou a můžete si užívat půjčky.

Nebankovní půjčka 10000 Kč
Výhody této půjčky jsou rychlost a není tolik řešena vaše bonita (příjem, zaměstnání, ostatní dluhy atd). Půjčku můžete mít vyřízenou již během pár hodin od podání žádost. Nebankovních společností je celá řada, takže výběr by neměl být problém. Doporučujeme začít u prověřených a lidmi využívaných. Pakliže neuspějete, hledejte v těch méně známých. Nevýhodami jsou relativně vysoké úroky, které vás ve finále mohou zruinovat. Dávejte si velký pozor na lichváře a všelijaké podvodníky.

Půjčka 10000 Kč od soukromého investora
V případě zda naleznete férového a vstřícného investora, máte vyhráno. Úroky jsou obecně nižší než u nebankovních společností. Ve většině případů smlouvu zastupuje notářsky ověřená směnka. Dávejte pozor na tzv, poplatky. Nikdy neplaťte nic předem.

5000 Kč

5000 Kč patří mezi nejoblíbenější částku, kterou si lidé půjčují, potřebují-li rychle vyřešit tíživou finanční situaci. 5000 Kč vám dnes půjčí téměř každá banka, nebo nebankovní společnost. Je zde taky velký výběr soukromých investorů.

My však doporučujeme podívat se naše stránky do menu na "Vyřízení půjčky" Vyplníte formuláře a jen počkáte, než se vám společnosti samo ozvou s nabídkou půjček. Nikam nepíšete, nikam nevoláte. Jen vyplníte a čekáte. VŠE ZCELA ZDARMA A BEZ POPLATKU. Formuláře nejsou závazné, takže nabídky společností můžete odmítnout.

Zda-li se po půjčce ohlédnete jinde, nabízíme pár rad, informací a typů, abyste zbytečně nenaletěli podvodníkům a zlodějům.
5000 Kč si můžete půjčit od banky, či nebankovní společnosti. Takto nízkou částku vám banka půjčí jen v případě, že u ní máte zřízen kontokorent, či kreditní kartu. Výhodou jsou nízké úroky a jednání na vysoké úrovní.
Pokud si půjčíte od společnosti nebankovní, vyřízení bude velice rychlé (někdy i do jednoho dne), ale zase musíte počítat s vyššími úroky a celkovým RPSN. Dávejte pozor na nepřehledné smlouvy. Pozor na podvodníky. Nikdy neplaťte nic předem.
K úspěšnému vyřízení půjčky 5000 Kč vám musí být 18 let, musíte být svéprávní, měli byste mít alespoň nějaký stálý příjem, 2 doklady totožnosti a bankovní účet.
Půjčujte si s rozvahou a čistou hlavou. Vždy si pečlivě spočítejte úroky a pořádně čtěte smlouvy. Předejdete tak budoucím problémům a potížím. Vyřízení je jednoduché a pohodlné. Vše lze zvládnout z domova přes internet, či telefon. Peníze jsou vypláceny na bankovní účet, nebo přímo na ruku.

Půjčka 20000 do hodiny

Půjčka 20000 do hodiny je velice vyhledávaný druh půjček u nás. Jak z názvu vyplývá jedná se o rychlý způsob jak si peníze půjčit. Ptáte se, kdo vám vlastně půjčí 20000 do jedné hodiny ? Na banky rovnou zapomeňte, musíte se obrátit na nebankovní společnosti, či soukromé osoby. Sehnat 20000 do jedné hodiny je velice obtížné a je velká šance, že naletíte podvodníků. Pojďme se tedy podívat, jak na to, abyste neprohloupili a zbytečně nepřišli o peníze.

Nejdůležitější je výběr vhodné nebankovní společnosti, kde vám peníze půjčí rychle a bez zbytečných otázek. V našem menu pod odkazem "Vyřízení půjčky" naleznete 3 formuláře. Vyplňte jej a vyčkejte, než vás společnosti kontaktují sami s aktuální nabídkou půjček a úvěrů. Nikam nevoláte, nikam nepíšete. Vše je zcela zdarma. Jedná se jen o prověřené společnosti a dlouhou působností na území ČR. Za pokus nic nedáte, můžete pouze získat.

V případě, že se rozhodnete najít společnost po svém, předpokládáme, že někde na inzertních serverech, máme pro vás alespoň užitečné informace a rady.
NIKDY neplaťte žádné peníze předem - v drtivé většině případů se jedná o zloděje a podvodníky. Vymámí z vás poplatek, který rádi nazývají zprostředkovatelský. NIC NEPLAŤTE PŘEDEM - NIKDY !
Dávejte si pozor na vysoké úroky, které vás mohou časem doslova zruinovat. Vždy vše počítejte minimálně 2 krát. Další výstrahou jsou nepřehledné smlouvy. Pečlivě čtěte, ať ve finále nelitujete. Za nedodržení smluvních podmínek jsou vysoké sankce a poplatky.
Půjčujte si jen tolik, kolik jste schopni splácet.
Půjčka 20000 do hodiny je oblíbená pro svoji rychlost a kompatibilitu.

Eurobenefit

Eurobenefit, nebo též Euro benefit je nebankovní společnost poskytující půjčky. Na území ČR působí již dlouhou dobu, proto se nemusíte bát o její spolehlivost a důvěru. Poskytuje 4 druhy půjček, přičemž každá je přizpůsobena k jinému účelu.

EB Benefit - půjčka 4950 Kč
EB Mini 3000 - půjčka 3000 Kč
EB Student benefit - 4950 Kč - pouze pro studenty
EB Student mini - 3000 Kč - pouze pro studenty

Půjčky jsou na 12 měsíců, přičemž splátku provádíte přes bankovní účet. Minimální úrok je 25%, což na nebankovní společnost není tak hrozné.
Eurobenefit schvaluje téměř všechny žadatele při splnění jednoduchých podmínek
Podmínky: Musíte být plnoletý (18 let) a svéprávný. Ke kladnému vyřízení půjčky budete potřebovat bankovní účet (nemusí tam být žádné obraty) a dva doklady totožnosti. Celé vyřízení trvá kolem týdne, hodně záleží vaší rychlosti dodání potřebných dokumentů.
Součástí půjčky je smlouva a směnka - notářsky ověřeny. 

Eurobenefit můžeme s klidným svědomím doporučit. Nevybírají žádné poplatky za zprostředkování. Samozřejmě si důkladně rozmyslete, zda půjčku vážně potřebujete, neboť se stále jedná o nebankovní společnost s vyššími úroky než v bance.