neděle 21. srpna 2011

Půjčka 10000

Další z velice oblíbených částek je půjčka 10000. Využívají ji lidé s náhlými finančními problémy, když rychle potřebují zaplatit nepředvídatelné výdaje, nebo si jen chtějí koupit něco, co jim udělá radost. Půjčka může být využita i k uhrazení studia.
10000 Kč si můžete půjčit přímo od banky, nebankovní společnosti, nebo od soukromého investora. Nyní si porovnáme jednotlivé způsoby a povíme jaké mají klady a zápory.

Náš tip: v sekci "Vyřízení půjčky" vyplňte formuláře a počkejte, než se vám společnosti ozvou s nabídkou půjčky. Vše zdarma. Formulář není závazný, takže se můžete sami rozhodnou, zda nabídku přijmete.

Bankovní půjčka 10000 Kč
Mezi největší výhody patří nízké úroky, profesionální přístup a přehledné smlouvy. O půjčku můžete zažádat ve formě úvěru, kontokorentu, nebo kreditní karty. Nevýhodami jsou zdlouhavá prověřování bonity klienta. Většinou si u dané banky musíte zařídit účet. Je nahlíženo do registrů a na příjem. V případě, že budete schváleni, jste vlastně za vodou a můžete si užívat půjčky.

Nebankovní půjčka 10000 Kč
Výhody této půjčky jsou rychlost a není tolik řešena vaše bonita (příjem, zaměstnání, ostatní dluhy atd). Půjčku můžete mít vyřízenou již během pár hodin od podání žádost. Nebankovních společností je celá řada, takže výběr by neměl být problém. Doporučujeme začít u prověřených a lidmi využívaných. Pakliže neuspějete, hledejte v těch méně známých. Nevýhodami jsou relativně vysoké úroky, které vás ve finále mohou zruinovat. Dávejte si velký pozor na lichváře a všelijaké podvodníky.

Půjčka 10000 Kč od soukromého investora
V případě zda naleznete férového a vstřícného investora, máte vyhráno. Úroky jsou obecně nižší než u nebankovních společností. Ve většině případů smlouvu zastupuje notářsky ověřená směnka. Dávejte pozor na tzv, poplatky. Nikdy neplaťte nic předem.